Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης P.M.R.

Το 1994 δημιουργήσαμε το Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης P.M.R. επί της οδού Αγίου Μελετίου και Λήθης 2 με υψίστου επιπέδου υπηρεσίες για την εποχή του.

Σήμερα με την εξέλιξη της ιατρικής στον χώρο μας , την ανάπτυξη της Ιατρικής Τεχνολογίας και πάλι πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για αυτό αναπτύξαμε τον ιδιόκτητο καινούργιο χώρο μας με καινοτομίες αξιόπιστες όπως και στο παρελθόν , προσιτές και εύκολα προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας οι οποίες συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινής σας ζωής , που βρίσκετε στην οδό Δερβενακίων 30 - Παλλήνη (έξοδος Α15-Α16 Αττικής Οδού και Υ8 περιφερειακής Υμηττού).

Στα πλαίσια της αναβάθμισης της παροχής υπηρεσιών του Κέντρου μας P.M.R. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ακόλουθες επιπρόσθετες παροχές μας.

α.Ψηφιακή Πελματογραφία... για την μέτρηση και διόρθωση της ανατομικής μορφολογίας του πέλματος με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ακρίβειας και αξιοπιστίας (παροχή πελμάτων ειδικά διαμορφωμένων στο εκμαγείο του πέλματος του ασθενούς σε συνεργασία με εξειδικευμένο κέντρο παροχής πελμάτων του εξωτερικού).

β.Ηλεκτρομυογράφημα... για τον έλεγχο μυών και παθήσεων των μυών περιφερικών νεύρων.

γ.Κρουστικοί υπέρηχοι - Shockwave... Σύγχρονη και άμεση θεραπεία τενοντίτιδων , φλεγμονωδών εξεργασιών τενόντων.

δ.Διαμαγνητική Αντλία U16...

ε.Μεταφορά των ασθενών... μας από και προς το Κέντρο μας με μεταφορικό μέσον.

Στόχος μας δεν είναι απλά η αυτονόητη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αλλά η διαμόρφωση προτύπων υγείας για την προαγωγή της σωματικής ευεξίας του ασθενή.

Η προσπάθεια να κάνουμε αυτό το πιστεύω μας πράξη , δεν είναι δυνατό να ευοδωθεί χωρίς την δική σας συμμετοχή.

Με εκτίμηση,

Dr. Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟΣ
Διευθυντής Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης